Trädgårdsservice i Tärendö

Annons:
Hitta erfarna företag inom trädgårdsservice i Tärendö. Här hittar du alla företag som utför trädgårdsservice i Tärendö samlade. Om du bor i eller i närheten av Tärendö och har en trädgård som behöver tas hand om så hittar du här de bästa företagen för trädgårdsservice som finns i Tärendö. Trädgårdsservice kommer i olika former beroende på vad det är som ska skötas, storleken på trädgården och liknande när du behöver hjälp med din trädgård i Tärendö och kontaktar någon av våra 1 olika företag som arbetar med trädgårdsservice i Tärendö nedan.
Annons:

Trädgårdsservice i Tärendö

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som utför trädgårdsservice i Tärendö.

Bertil Lauri & Son AB
Hembygdsv. 17
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Trädgårdsskötsel i Tärendö

Har man en trädgård så behöver den också tas hand om ordentligt, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita ett företag som jobbar med trädgårdsservice och trädgårdsskötsel i Tärendö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Tärendö så kontakta något av alla de som är listade ovanför.

Trädgårdsfakta om orten Tärendö

I Tärendö finns det minst ett aktivt företag som utför trädgårdsservice och nedan hittar du allmän information om Tärendö.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tärendö ifall du vill veta om mer än trädgårdsservice i Tärendö.

I Tärendö hittade vi sammanlagt 1 olika trädgårdsföretag att välja mellan. Om du inte hittar ett företag som utför trädgårdsservice i Tärendö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag inom trädgårdsservice

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som erbjuder trädgårdsservice.