Trädgårdsservice i Sangis

Annons:
Hitta erfarna företag inom trädgårdsservice i Sangis. Här hittar du alla företag som utför trädgårdsservice i Sangis samlade. Om du bor i eller i närheten av Sangis och har en trädgård som behöver tas hand om så hittar du här de bästa företagen för trädgårdsservice som finns i Sangis. Trädgårdsservice kommer i olika former beroende på vad det är som ska skötas, storleken på trädgården och liknande när du behöver hjälp med din trädgård i Sangis och kontaktar någon av våra 1 olika företag som arbetar med trädgårdsservice i Sangis nedan.
Annons:

Anlita en expert idag?

Använd nedan formulär för att anlita en expert idag!

Trädgårdsservice i Sangis

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som utför trädgårdsservice i Sangis.

Vill du se DITT företag här? Anslut dig idag och hitta nya kunder i Sangis.

Lennart Bäckman
Björkforsv. 70
952 72 Sangis

Annons:

Trädgårdsskötsel i Sangis

Har man en trädgård så behöver den också tas hand om ordentligt, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita ett företag som jobbar med trädgårdsservice och trädgårdsskötsel i Sangis. Ifall du vill hitta ett bra företag i Sangis så kontakta något av alla de som är listade ovanför.

Trädgårdsfakta om orten Sangis

I Sangis finns det minst ett aktivt företag som utför trädgårdsservice och nedan hittar du allmän information om Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sangis ifall du vill veta om mer än trädgårdsservice i Sangis.

I Sangis hittade vi sammanlagt 1 olika trädgårdsföretag att välja mellan. Om du inte hittar ett företag som utför trädgårdsservice i Sangis så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag inom trädgårdsservice

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som erbjuder trädgårdsservice.